Aanschaf hakselaar dagbesteding Bosploeg Gennep 2011 (dankbetuiging)

Binnen de Bosploeg Dichterbij wordt dagbesteding en werk aan mensen met een complexe zorgvraag geboden. Een ruim en divers aanbod aan werk en dagbesteding in de vrije natuur voor mensen met een verstandelijke beperking en moeilijk verstaanbaar gedrag. 

In de loop van de jaren is gebleken, dat het werken in de vrije natuur en het hebben van veel ruimte voor veel mensen een positief effect heeft. De Bosploeg is een werkplek voor mensen die veel energie hebben en/of houden van het buiten zijn. Mensen van verschillende niveaus zijn betrokken bij hetzelfde werk. Iedereen kan op zijn eigen manier een bijdrage leveren aan de diverse werkzaamheden.

De Bosploeg werkt samen met diverse organisaties: Ambachtelijk Hout Gennep, Staatsbosbeheer, Heidemaatschappij, diverse gemeenten, I.V.N. en Bronlaak. Het werk bestaat uit het onderhoud van de natuur in Noord-Limburg. Daarnaast worden er werkzaamheden verricht bij particulieren. De werkzaamheden bestaan onder andere uit bomen omzagen, hout kloven en hout afleveren bij klanten. De Bosploeg is gestationeerd op het voormalige NATO-kamp in Gennep, maar er wordt ook gewerkt op diverse locaties in de omgeving.

SamenLeven heeft in 2011 € 12.500,00 beschikbaar gesteld voor de aankoop van een hakselaar.

De Bosploeg, bedankt!


Terug