Nationale Buitenspeeldag 2024 organisatie buitenspeelmiddag voor cliënten Activiteitencentrum Velp.

De Nationale Buitenspeeldag 2024 in Velp was weer een groot succes.

In de middag begon de zon heerlijk te schijnen. Het veld van Dichterbij was gevuld met vrolijke kinderen. Het springkussen was, zoals altijd, een groot favoriet. Naast het springkussen werden er ook diverse Oudhollandse spellen aangeboden. De kinderen genoten van het klassieke zaklopen tot het spijkerpoepen. Sommige Dichterbij cliënten genoten als toeschouwer van de spelende kinderen op het springkussen, anderen sprongen enthousiast mee op het springkussen.

Middels een stempelkaartje, voorzien van pictogrammen, konden de kinderen bijhouden aan welke activiteiten ze hadden deelgenomen. Dit zorgde niet alleen voor extra motivatie om aan alle activiteiten deel te nemen, het was ook een handig hulpmiddel voor de deelnemers van het asielzoekerscentrum (AZC).

De aangeboden pannenkoeken werden gretig afgenomen. De ranja zorgde voor de nodige verfrissing tussen de activiteiten. De Nationale Buitenspeeldag in Velp was een dag vol plezier en interactie.

Er zijn weer mooie herinneringen gemaakt!

Stichting Vrienden van Dichterbij heeft met een financiële ondersteuning de organisatie van Nationale Buitenspeeldag in Velp mogelijk gemaakt.


Terug